Simpel en superlekker: dat zijn deze tahin koekjes! Een smakelijk tussendoortje en helemaal vegan. Wij zijn fan! De inspiratie voor deze koekjes komen uit Deliciously Ella.
NODIG voor 10 tahin koekjes:
- 150 gram havermout
- 100 gram tahin
- 35 gram volkoren rijstmeel
- 50 milliliter ahornsiroop
- 40 gram kokosbloesemsuiker
- 4 eeltlepels kokosolie
HOE:
- Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Smelt de kokosolie in een pannetje en meng dit met de overige ingrediënten tot een beslag.
- Schep met een grote lepel balletjes van het beslag en verdeel over de bakplaat. Druk ze plat voor het vormen van koekjes.
- Bak de tahin koekjes 10 tot 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen voor je ze opeet.
Ben jij een koekjesmonster? Probeer dan ook onze Speculaas haverkoekjes met sinaasappel en kardemom!
Liefs, Robin
Geef een reactie