Eat Live Travel

Eat well, live happily and travel often

  • Home
  • Recepten
    • Kerst & Oud en Nieuw
    • Ontbijt
    • Soep
    • Salades
    • Lunch
    • Diner
      • Vega
      • Vegan
      • Vis
    • Bijgerechten
    • Sauzen, dips & dressings
    • Bij de borrel
    • Smoothie & Drinks
    • Gezond tussendoortje
    • Guilty Pleasures
    • Toetjes
    • Vegan en notenvrij bakken
    • INSPIRATIE: 5x
    • Paasrecepten
  • Food&More
    • Facts
    • Photodiary
    • Reviews
      • Boeken
      • Producten
  • Life
    • Beauty
    • Body
    • Duurzaamheid
    • Home
    • HOND
    • Hormonen
    • Mind
    • Yoga
  • Hotspots
    • Vakantiehuisje in Nederland
    • Alkmaar
    • Almere
    • Alphen a/d Rijn
    • Amsterdam
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
      • Burgers
      • Vega(n)
      • Terassen
      • Italiaans
      • Poké Bowl
      • Rooftops
      • Shared Dining
    • Arnhem
    • Den Haag
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Deventer
    • Eindhoven
    • Enschede
    • Haarlem
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Hoofddorp
    • Leiden
    • Utrecht
      • Burgers
    • Rotterdam
    • Scheveningen
    • Waddeneilanden
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Travel
    • Reistips
    • Argentinië
    • Australië
    • Brazilië
    • Costa Rica
    • Denemarken
    • Duitsland
    • de Filipijnen
    • Engeland
      • Londen
    • Frankrijk
    • Indonesië
      • Bali
      • Java
    • Ierland
    • Italië
    • Mexico
    • Nederland
    • Peru
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje
      • Canarische eilanden
      • Ibiza
        • Ibiza-Stad
        • San Antonio
    • Tsjechië
  • Over
    • Wie zijn wij?
    • Kortingscodes
  • Contact
    • Samenwerken
Je bent hier: Home / Recepten / Zalmfilet uit de oven met honing-mosterd rozemarijn saus

Zalmfilet uit de oven met honing-mosterd rozemarijn saus

28 oktober 2017 by Robin en Naomi Reageer

Zalmfilet uit de oven Voor Albert Heijn bedachten wij 5 heerlijke smaaktwists met zalmfilet, waaronder deze zalmfilet uit de oven met honing-mosterd rozemarijn saus , maar ook de couscous met zalm in kokos-koriandersaus. Als de schrille rozemarijn op de onstuimige vette vis stuit, slaan ze de harde kantjes van elkaar weg en worden ze een zeer charmant duo. De honing-mosterd dressing maakt dit recept compleet! 

NODIG:

  •        1 zalmmoot
  •        2 eetlepels olijfolie
  •        1 eetlepel honing
  •        2 eetlepels dijon mosterd
  •        paar takjes verse rozemarijn

HOE:

  • Meng de honing, olijfolie en mosterd en wrijf de zalm hiermee in. Laat voor het beste resultaat de vis ongeveer 2 uur marineren in een afgedekte schaal in de koelkast.
  • Verdeel wat takjes rozemarijn over de zalm en gaar de zalm in de oven op 180 graden in ongeveer 15 minuten gaar.

Liefs,

Naomi & Robin

Comments

comments

Categorie: Bijgerechten, Diner, Recepten, Vis Tags: honing-mosterd, oven, rozemarijn, zalmfilet

« Chia zaden pudding
Wraprolletjes met zalm en mierikswortelroom »

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IK BEN OP ZOEK NAAR…

OVER ROBIN EN NAOMI

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. Wij geloven dat je gezonde voeding nodig hebt om je fit en vitaal te voelen. Voel je je fit & vitaal dan leef je pas écht en kun je de dingen doen die jou gelukkig maken. Wij willen je inspireren en laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hotspots en bestemmingen over de hele wereld. Wij nemen je mee in onze zoektocht naar gezondheid & geluk!

Volg ons

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Shop Food for Skin
Nieuw 300x250
PRIVACYVERKLARING
SAMENWERKEN
CONTACT

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress