
Deze vegan tonijnsalade maken we met de fish-free tuna flakes van Good Catch. Deze tonijn heeft de smaak van Zuid-Europese knoflook, kruiden, zoete paprika en een beetje pit. Het peulvruchtenmengsel van erwten, kikkererwten, linzen, soja, tuinbonen en marinebonen levert eiwitten en een textuur die lijkt op die van vis en schaaldieren. Romig maken we het met wat vegan mayonaise en voor zuurtje gebruiken we verfrissende appel. Het is super makkelijk en simpel om te maken!
Nodig (2 broodjes vegan tonijnsalade):
- 2 (glutenvrije) afbakbroodjes
- 1 verpakking Good Catch Fish Free Tuna Style Mediterranean Inspired
- 1/2 appel (bij voorkeur Granny Smith)
- 1 theelepel vegan mayonaise
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- Vegan (geraspte) kaas
- peper & zout
HOE:
- Bak de broodjes af in de oven volgens de verpakking.
- Was de appel, halveer en snijd in kleine blokjes.
- Meng voor de vegan tonijnsalade de Fish Free Tuna flakes, de mayonaise, paprikapoeder, stukjes appel en peper en zout naar smaak.
- Beleg de broodjes met wat vegan kaas, de vegan tonijnsalade en bak deze nog even tot de kaas is gesmolten.
- Je kunt eventueel nog wat groen toevoegen zoals een paar blaadjes spinazie of wat veldsla.
Geniet ervan.
Liefs, Robin
Dit is een artikel is samenwerking met Good Catch. Ik schrijf echter alleen over dit product omdat ik er zelf achter sta en tevreden ben over het gebruik.
Geef een reactie