
Mango Lassi is een traditionele yoghurtdrank uit India. Wij gebruiken sojayoghurt voor een plantaardige variant. In India drinken ze deze ‘milkshake’ gemaakt van yoghurt, water, kruiden en specerijen en/of fruit na de maaltijd voor het voorkomen van een opgeblazen gevoel en het stimuleren van een goede spijsvertering. Reden genoeg om dit ijskoude Vegan Mango Lassi drankje op tafel te zetten!
Wij voegen aan onze Mango Lassi een scheut Go Now Shot gember-mandarijn toe voor een boost voor je immuunsysteem! Een lekker bio-vruchtensap met mandarijnensap en een fikse scheut gembersap. Het is ook nog eens een krachtige ontstekingsremmer. Ideaal om aan de Mango Lassi een pittige smaaksensatie toe te voegen. Now Organic heeft eigen farms voor het telen en verwerken van biologische gember. Je kunt de Go Now Shot gember-mandarijn kopen bij o.a de Natuurgroothandel.
NODIG:
- 275 gram mango
- 200 gram plantaardige yoghurt (wij gebruikten sojayoghurt)
- 1/2 theelepel kardemompoeder
- 100 milliliter ijskoude Go Now Shot gember-mandarijn
HOE:
- Doe de mango, sojayoghurt, Go Now Shot gember-mandarijn en het kardemompoeder in de blender en pureer tot een smoothie. Wil je het zoeter? Voeg dan bijvoorbeeld agavesiroop toe.
- Serveer koud en geniet van de Vegan Mango Lassi.
Liefs, Robin
Wij hebben een leuke samenwerking met de Natuurgroothandel. De Natuurgroothandel is een groothandel voor zowel particuliere of zakelijke klanten. Zij verkopen clean producten. Daarnaast delen zij ook kennis over voedingsstijl, recepten en kookdemonstraties op beurzen. Wij zijn fan, want het zijn precies de producten die wij graag gebruiken. Al eerder maakten we deze sambal goreng tempeh, vegan kaasstengels, brandnetel pasta aglio e olio en kokoscakejes met producten van de Natuurgroothandel.
Geef een reactie