Eat Live Travel

Eat well, live happily and travel often

  • Home
  • Recepten
    • Kerst & Oud en Nieuw
    • Ontbijt
    • Soep
    • Salades
    • Lunch
    • Diner
      • Vega
      • Vegan
      • Vis
    • Bijgerechten
    • Sauzen, dips & dressings
    • Bij de borrel
    • Smoothie & Drinks
    • Gezond tussendoortje
    • Guilty Pleasures
    • Toetjes
    • Vegan en notenvrij bakken
    • INSPIRATIE: 5x
    • Paasrecepten
  • Food&More
    • Facts
    • Photodiary
    • Reviews
      • Boeken
      • Producten
  • Life
    • Beauty
    • Body
    • Duurzaamheid
    • Home
    • HOND
    • Hormonen
    • Mind
    • Yoga
  • Hotspots
    • Vakantiehuisje in Nederland
    • Alkmaar
    • Almere
    • Alphen a/d Rijn
    • Amsterdam
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
      • Burgers
      • Vega(n)
      • Terassen
      • Italiaans
      • Poké Bowl
      • Rooftops
      • Shared Dining
    • Arnhem
    • Den Haag
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Deventer
    • Eindhoven
    • Enschede
    • Haarlem
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Hoofddorp
    • Leiden
    • Utrecht
      • Burgers
    • Rotterdam
    • Scheveningen
    • Waddeneilanden
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Travel
    • Reistips
    • Argentinië
    • Australië
    • Brazilië
    • Costa Rica
    • Denemarken
    • Duitsland
    • de Filipijnen
    • Engeland
      • Londen
    • Frankrijk
    • Indonesië
      • Bali
      • Java
    • Ierland
    • Italië
    • Mexico
    • Nederland
    • Peru
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje
      • Canarische eilanden
      • Ibiza
        • Ibiza-Stad
        • San Antonio
    • Tsjechië
  • Over
    • Wie zijn wij?
    • Kortingscodes
  • Contact
    • Samenwerken
Je bent hier: Home / Recepten / Sojayoghurt met blauwe bessen en moerbeien

Sojayoghurt met blauwe bessen en moerbeien

12 november 2019 by Robin en Naomi Reageer

Toetjes! Wij zijn er gek op, vooral als ze simpel en smaakvol zijn. In dit recept voor sojayoghurt met blauwe bessen en moerbeien gebruiken wij Biokia Wilde Bosbessenpoeder blauw Organic. Dit is een poeder van gemalen Finse biologische zwarte bessen, Finse biologische wilde bosbessen, Finse wilde biologische crowberries en Finse biologische aronia bessen. Een eetlepel komt overeen met 100 gram verse bessen. Het mix is gemaakt van Arctische bessen die een hoge hoeveelheid aan vitaminen, mineralen, flavonoïden, omega-3 en omega-6 vetzuren en voedingsvezels bevatten. Het Bosbessenpoeder is rijk aan aan vezels, vitamine C, E en K, kalium, koper en mangaan.

Inhoud

  • 1 NODIG (2 toetjes):
  • 2 HOE:
  • 3 Nog meer (vegan) toetjes?
    • 3.1 Comments

NODIG (2 toetjes):

  • 1 plakje cake vegan Chocolade Cake met chia proteïne (of verkruimelde koekjes naar keuze)
  • 250 milliliter sojayoghurt (ongezoet)
  • 2 eetlepels Biokia Wilde Bosbessenpoeder blauw Organic
  • 2 handjes verse blauwe bessen
  • 2 eetlepels moerbeien
  • 2 eetlepels gepofte quinoa

HOE:

  • Druk een plakje cake aan in de onderkant van een mooi glas. (Of verkruimeld de koekjes en maak hier een bodempje van)
  • Meng in een maatbeker de sojayoghurt met het wilde blauwe bosbessenpoeder, let vooral op de prachtige paarse kleur! Proef vooral of je het nog wilt zoeten met een zoetstof.
  • Verdeel de sojayoghurt over de glazen en serveer met een handje blauwe bessen en een eetlepel met de moerbeien en gepofte quinoa.
  • Serveer koud!

Nog meer (vegan) toetjes?

Wij hebben dit heerlijke vegan toetjes boek ontdekt. Met 70 vegan health-food taarten, snacks, chocola en andere lekkernijen. De lievelingstoetjes van 7 bekende health-food chefs, verzameld in één boek. Ook zijn de toetjes glutenvrij en lactose-vrij. Je kunt het boek nu kopen met 50% korting!
Klik op onderstaande afbeelding om het boek te bestellen!

Liefs Robin

Wij hebben een leuke samenwerking met de Natuurgroothandel. De Natuurgroothandel is een groothandel voor zowel particuliere of zakelijke klanten. Zij verkopen clean producten. Daarnaast delen zij ook kennis over voedingsstijl, recepten en kookdemonstraties op beurzen. Wij zijn fan, want het zijn precies de producten die wij graag gebruiken. Al eerder maakten we deze vegan kaasstengels, brandnetel pasta aglio e olio, vegan mango lassi, sambal goreng tempeh en kokoscakejes met producten van de Natuurgroothandel. 

Comments

comments

Categorie: Recepten, Toetjes, Zoete trek

« Wat te doen in Almere? 7x hotspots in Almere voor een dagje weg
Vegan Chocolade Cake met chia proteïne »

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IK BEN OP ZOEK NAAR…

OVER ROBIN EN NAOMI

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. Wij geloven dat je gezonde voeding nodig hebt om je fit en vitaal te voelen. Voel je je fit & vitaal dan leef je pas écht en kun je de dingen doen die jou gelukkig maken. Wij willen je inspireren en laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hotspots en bestemmingen over de hele wereld. Wij nemen je mee in onze zoektocht naar gezondheid & geluk!

Volg ons

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Shop Food for Skin
Nieuw 300x250
PRIVACYVERKLARING
SAMENWERKEN
CONTACT

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress