Eat Live Travel

Eat well, live happily and travel often

  • Home
  • Recepten
    • Kerst & Oud en Nieuw
    • Ontbijt
    • Soep
    • Salades
    • Lunch
    • Diner
      • Vega
      • Vegan
      • Vis
    • Bijgerechten
    • Sauzen, dips & dressings
    • Bij de borrel
    • Smoothie & Drinks
    • Gezond tussendoortje
    • Guilty Pleasures
    • Toetjes
    • Vegan en notenvrij bakken
    • INSPIRATIE: 5x
    • Paasrecepten
  • Food&More
    • Facts
    • Photodiary
    • Reviews
      • Boeken
      • Producten
  • Life
    • Beauty
    • Body
    • Duurzaamheid
    • Home
    • HOND
    • Hormonen
    • Mind
    • Yoga
  • Hotspots
    • Vakantiehuisje in Nederland
    • Alkmaar
    • Almere
    • Alphen a/d Rijn
    • Amsterdam
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
      • Burgers
      • Vega(n)
      • Terassen
      • Italiaans
      • Poké Bowl
      • Rooftops
      • Shared Dining
    • Arnhem
    • Den Haag
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Deventer
    • Eindhoven
    • Enschede
    • Haarlem
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Hoofddorp
    • Leiden
    • Utrecht
      • Burgers
    • Rotterdam
    • Scheveningen
    • Waddeneilanden
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Travel
    • Reistips
    • Argentinië
    • Australië
    • Brazilië
    • Costa Rica
    • Denemarken
    • Duitsland
    • de Filipijnen
    • Engeland
      • Londen
    • Frankrijk
    • Indonesië
      • Bali
      • Java
    • Ierland
    • Italië
    • Mexico
    • Nederland
    • Peru
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje
      • Canarische eilanden
      • Ibiza
        • Ibiza-Stad
        • San Antonio
    • Tsjechië
  • Over
    • Wie zijn wij?
    • Kortingscodes
  • Contact
    • Samenwerken
Je bent hier: Home / Recepten / Naanbrood met pittige avocado en ei

Naanbrood met pittige avocado en ei

18 juni 2018 by Robin en Naomi Reageer

naanbrood met pittige avocado en ei In deze gastblog een recept voor naanbrood met pittige avocado en ei van Jonathan Klaassen, online diëtist en voedingscoach.

Inhoud

  • 1 Ingrediënten (voor 1 naanbrood met pittige avocado en ei)
  • 2 Bereidingswijze
    • 2.1 Voedingswaarde (per pizza)
    • 2.2 Jonathan Klaassen – Nutritionist
      • 2.2.1
      • 2.2.2 Comments

Ingrediënten (voor 1 naanbrood met pittige avocado en ei)

  • 1 naanbrood
  • 1 rijpe avocado
  • 1 ei
  • 1 halve citroen
  • 1 halve limoen
  • Klein scheutje Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Chili
  • Komijn

Bereidingswijze

  • Schil de avocado, gooi de pit weg en prak in een schaaltje fijn
  • Voeg zout, peper, komijn, chili en wat olijfolie toe
  • Meng dit tot een geheel
  • Snijd de citroen en limoen en besprenkel voor de helft de avocado dip
  • Leg het naanbrood op een bord neer en besmeer het met de avocado dip
  • Bak een eitje en leg deze vervolgens bovenop het naanbrood
  • Pers de citroen en limoen helemaal uit over de pizza
  • Eventueel nog wat zout en peper
  • Pizza avocado met ei is klaar!

Voedingswaarde (per pizza)

  • 651 Kcal
  • 15,8 gram Eiwit
  • 41 gram Koolhydraten
  • 44,6 gram Vetten
  • 12,2 gram Vezels

Al eerder schreef ik blogs over Uit eten en afvallen? Dat kan met deze 8 tips! en GA VOORBEREID OP STAP: 4 PRAKTISCHE TIPS!.

Jonathan Klaassen – Nutritionist

Jonathan Klaassen is een ervaren diëtist en voedingscoach. Daarnaast ziet hij schrijven als één van de betere manieren om de werkelijkheid om hem heen gestalte te geven. De drang om te schrijven Jonathan Klaassencombineert hij met zijn passie voor voeding. Op zijn website jonathanklaassen.nl vind je zijn kijk op voeding op een eigenzinnige en lichtzinnige manier, maar met oog voor kwaliteit en verdieping. Daarnaast deelt hij ook zijn bijzonder lekkere recepten en kun je je inschrijven voor zijn online coaching waarbij Jonathan jouw persoonlijke online diëtist en voedingscoach is die op elk moment van de dag voor jou klaar staat en je in de gaten houdt om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Comments

comments

Categorie: Lunch, Paasrecepten, Recepten Tags: gastblog, gastblog Jonathan Klaassen, Jonathan Klaassen, lunch, lunchrecept, naambrood, Naanbrood met pittige avocado en ei

« Erwtenpasta met broccoli en zalm-pesto saus
Knoflookchampignons »

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IK BEN OP ZOEK NAAR…

OVER ROBIN EN NAOMI

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. Wij geloven dat je gezonde voeding nodig hebt om je fit en vitaal te voelen. Voel je je fit & vitaal dan leef je pas écht en kun je de dingen doen die jou gelukkig maken. Wij willen je inspireren en laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hotspots en bestemmingen over de hele wereld. Wij nemen je mee in onze zoektocht naar gezondheid & geluk!

Volg ons

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Shop Food for Skin
Nieuw 300x250
PRIVACYVERKLARING
SAMENWERKEN
CONTACT

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress