In deze gastblog een recept voor naanbrood met pittige avocado en ei van Jonathan Klaassen, online diëtist en voedingscoach.
Inhoud
Ingrediënten (voor 1 naanbrood met pittige avocado en ei)
- 1 naanbrood
- 1 rijpe avocado
- 1 ei
- 1 halve citroen
- 1 halve limoen
- Klein scheutje Olijfolie
- Zout
- Peper
- Chili
- Komijn
Bereidingswijze
- Schil de avocado, gooi de pit weg en prak in een schaaltje fijn
- Voeg zout, peper, komijn, chili en wat olijfolie toe
- Meng dit tot een geheel
- Snijd de citroen en limoen en besprenkel voor de helft de avocado dip
- Leg het naanbrood op een bord neer en besmeer het met de avocado dip
- Bak een eitje en leg deze vervolgens bovenop het naanbrood
- Pers de citroen en limoen helemaal uit over de pizza
- Eventueel nog wat zout en peper
- Pizza avocado met ei is klaar!
Voedingswaarde (per pizza)
- 651 Kcal
- 15,8 gram Eiwit
- 41 gram Koolhydraten
- 44,6 gram Vetten
- 12,2 gram Vezels
Al eerder schreef ik blogs over Uit eten en afvallen? Dat kan met deze 8 tips! en GA VOORBEREID OP STAP: 4 PRAKTISCHE TIPS!.
Jonathan Klaassen – Nutritionist
Jonathan Klaassen is een ervaren diëtist en voedingscoach. Daarnaast ziet hij schrijven als één van de betere manieren om de werkelijkheid om hem heen gestalte te geven. De drang om te schrijven combineert hij met zijn passie voor voeding. Op zijn website jonathanklaassen.nl vind je zijn kijk op voeding op een eigenzinnige en lichtzinnige manier, maar met oog voor kwaliteit en verdieping. Daarnaast deelt hij ook zijn bijzonder lekkere recepten en kun je je inschrijven voor zijn online coaching waarbij Jonathan jouw persoonlijke online diëtist en voedingscoach is die op elk moment van de dag voor jou klaar staat en je in de gaten houdt om je zo goed mogelijk te begeleiden.
Geef een reactie