Eat Live Travel

Eat well, live happily and travel often

  • Home
  • Recepten
    • Kerst & Oud en Nieuw
    • Ontbijt
    • Soep
    • Salades
    • Lunch
    • Diner
      • Vega
      • Vegan
      • Vis
    • Bijgerechten
    • Sauzen, dips & dressings
    • Bij de borrel
    • Smoothie & Drinks
    • Gezond tussendoortje
    • Guilty Pleasures
    • Toetjes
    • INSPIRATIE: 5x
    • Paasrecepten
  • Food&More
    • Facts
    • Photodiary
    • Reviews
      • Boeken
      • Producten
  • Life
    • Beauty
    • Body
    • Duurzaamheid
    • Home
    • HOND
    • Hormonen
    • Mind
    • Yoga
  • Hotspots
    • Alkmaar
    • Almere
    • Alphen a/d Rijn
    • Amsterdam
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
      • Burgers
      • Vega(n)
      • Terassen
      • Italiaans
      • Poké Bowl
      • Rooftops
      • Shared Dining
    • Arnhem
    • Den Haag
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Deventer
    • Eindhoven
    • Enschede
    • Haarlem
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Hoofddorp
    • Leiden
    • Utrecht
      • Burgers
    • Rotterdam
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Travel
    • Reistips
    • Argentinië
    • Australië
    • Brazilië
    • Costa Rica
    • Denemarken
    • Duitsland
    • de Filipijnen
    • Engeland
      • Londen
    • Frankrijk
    • Indonesië
      • Bali
      • Java
    • Ierland
    • Italië
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje
      • Ibiza
        • Ibiza-Stad
        • San Antonio
    • Tsjechië
  • Over
    • Wie zijn wij?
  • Contact
    • Samenwerken
You are here: Home / Recepten / Japanse udon noedels met makreel & zeewier tapenade

Japanse udon noedels met makreel & zeewier tapenade

26 juli 2018 by Robin en Naomi Leave a Comment

In dit recept voor Japanse udon noedels met makreel & zeewier tapenade gebruiken we de seaweed tapenade van Bio Today. Deze tapenade bestaat uit drie verschillende soorten zeewier: kombu, ulva en zeespaghetti. Er zijn verschillende specerijen aan toegevoegd zoals mosterd en sojasaus, dit zorgt voor een heerlijke smaakcombinatie. Naast de tapenade hebben we in dit recept ook de Japanse udon noedels gebruikt. Dit zijn biologische noedels van het merk Hakubaku, gemaakt van tarwe en hebben een aangename structuur en smaak. Wij zijn inmiddels fan van deze twee heerlijke producten. We zijn snel in de keuken gedoken en hebben dit heerlijke eenvoudige (maar 5 ingrediënten en klaar binnen 15 minuten) recept voor jullie bedacht.

NODIG (voor 2 personen):

  • 200 gram gerookte makreelfilet
  • 400 gram oosterse wokgroenten
  • 180 gram Japanse udon noedels
  • scheutje sojasaus
  • 2 theelepel zeewier tapenade

HOE:

  • Kook de Japanse Udon noedels volgens de verpakking.
  • Verhit wat olijfolie of wokolie in een wokpan en wok de oosterse wokgroenten tot ze beetgaar zijn.
  • Snijd ondertussen de makreel in stukjes.
  • Voeg deze samen met de sojasaus en zeewier tapenade aan de wokgroenten toe. Verhit nog enkele minuutjes mee.
  • Serveer de noedels met daarbij de wokgroente & makreelfilet.

Smullen maar!

Liefs,

Naomi

Comments

comments

Filed Under: Diner, Recepten, Vis Tagged With: 15 minute meal, easy, gerookte makreel, gezond, japanse noedels, japanse sojasaus, makreel, noedels, sojasaus, vis, zeewier, zeewier tapenade

« Courgetti met vega-kip en een romige avocado-citroen saus
Couscous met spinazie, feta & sperzieboontjes »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. Wij geloven dat je gezonde voeding nodig hebt om je fit en vitaal te voelen. Voel je je fit & vitaal dan leef je pas écht en kun je de dingen doen die jou gelukkig maken. Wij willen mensen inspireren en laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hotspots en bestemmingen over de hele wereld. Wij nemen jullie mee in onze zoektocht naar gezondheid & geluk!

Volg ons

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Zoeken

Populair

  • De lekkerste nacho's van Amsterdam 8x de lekkerste nacho’s van Amsterdam
  • lekkerste lunch hotspots van Deventer 5x de lekkerste lunch hotspots van Deventer
  • Arnhem 6x de lekkerste lunch hotspots van Arnhem
  • Ubud hotspots Bali – 15x de lekkerste food hotspots in Ubud
  • Rode paprikasoep met tijm Rode paprikasoep met tijm
Follow my blog with Bloglovin Follow
PRIVACYVERKLARING
SAMENWERKEN
CONTACT

Copyright © 2021 · by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress