Eat Live Travel

Eat well, live happily and travel often

  • Home
  • Recepten
    • Kerst & Oud en Nieuw
    • Ontbijt
    • Soep
    • Salades
    • Lunch
    • Diner
      • Vega
      • Vegan
      • Vis
    • Bijgerechten
    • Sauzen, dips & dressings
    • Bij de borrel
    • Smoothie & Drinks
    • Gezond tussendoortje
    • Guilty Pleasures
    • Toetjes
    • INSPIRATIE: 5x
    • Paasrecepten
  • Food&More
    • Facts
    • Photodiary
    • Reviews
      • Boeken
      • Producten
  • Life
    • Beauty
    • Body
    • Duurzaamheid
    • Home
    • HOND
    • Hormonen
    • Mind
    • Yoga
  • Hotspots
    • Alkmaar
    • Almere
    • Alphen a/d Rijn
    • Amsterdam
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
      • Burgers
      • Vega(n)
      • Terassen
      • Italiaans
      • Poké Bowl
      • Rooftops
      • Shared Dining
    • Arnhem
    • Den Haag
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Deventer
    • Eindhoven
    • Enschede
    • Haarlem
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Hoofddorp
    • Leiden
    • Utrecht
      • Burgers
    • Rotterdam
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Travel
    • Reistips
    • Argentinië
    • Australië
    • Brazilië
    • Costa Rica
    • Denemarken
    • Duitsland
    • de Filipijnen
    • Engeland
      • Londen
    • Frankrijk
    • Indonesië
      • Bali
      • Java
    • Ierland
    • Italië
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje
      • Ibiza
        • Ibiza-Stad
        • San Antonio
    • Tsjechië
  • Over
    • Wie zijn wij?
  • Contact
    • Samenwerken
You are here: Home / Recepten / Diner / Mexicaanse groenteschotel met avocado

Mexicaanse groenteschotel met avocado

10 oktober 2017 by Robin en Naomi Leave a Comment

Mexicaanse groenteschotel met avocadoWij vinden het soms echt heel fijn om niet uren in de keuken te hoeven staan. Vandaar dat we er vaak voor kiezen om een snelle eenvoudige maaltijd op tafel te zetten. Deze mexicaanse groenteschotel met avocado is echt binnen no time klaar, dus perfect voor een haastige maaltijd. We gebruiken een kant en klare mix van Hak met kidneybonen. Normaal gesproken gebruiken wij echt nooit iets uit een pakje of een zakje maar deze mix van Hak is echt heel fijn want bevat geen rare toevoegingen of E-nummers en is heerlijk op smaak gemaakt met kruiden & specerijen!

NODIG (voor 2 personen):

  • 1 zak Mexicaanse roerbakgroenten (400 gram)
  • 1 zak HAK kidneybonen chili
  • 1 rode paprika
  • 1 avocado
  • 50 gram geraspte kaas
  • evt: komijn, paprikapoeder en kaneel

HOE:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Snijd de rode paprika en avocado in blokjes.
  • Wok de Mexicaanse roerbakgroenten met een scheutje olijfolie tot de groenten geslonken is.
  • Bak ook de paprika mee.
  • Voeg de HAK kidneybonen chili toe aan de roerbakgroenten en verwarm een paar minuten mee.
  • Breng het gerecht nog wat meer op smeek met specerijen zoals kaneel, komijn en paprikapoeder.
  • Doe het mengsel in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas en blokjes avocado
  • Zet de ovenschaal voor ongeveer 10-15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Geniet van de mexicaanse groenteschotel met avocado!

Liefs,

Naomi

Comments

comments

Filed Under: Diner, Vega Tagged With: avocado, groenteschotel, mexicaans, vegetarisch, vegetarisch recept

« Spaghetti sin carbonara
Snackbowl met zalm, avocado & pasta »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. Wij geloven dat je gezonde voeding nodig hebt om je fit en vitaal te voelen. Voel je je fit & vitaal dan leef je pas écht en kun je de dingen doen die jou gelukkig maken. Wij willen mensen inspireren en laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hotspots en bestemmingen over de hele wereld. Wij nemen jullie mee in onze zoektocht naar gezondheid & geluk!

Volg ons

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Zoeken

Populair

  • De lekkerste nacho's van Amsterdam 8x de lekkerste nacho’s van Amsterdam
  • lekkerste lunch hotspots van Deventer 5x de lekkerste lunch hotspots van Deventer
  • Arnhem 6x de lekkerste lunch hotspots van Arnhem
  • Ubud hotspots Bali – 15x de lekkerste food hotspots in Ubud
  • Rode paprikasoep met tijm Rode paprikasoep met tijm
Follow my blog with Bloglovin Follow
PRIVACYVERKLARING
SAMENWERKEN
CONTACT

Copyright © 2021 · by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress