Eat Live Travel

Eat well, live happily and travel often

  • Home
  • Recepten
    • Kerst & Oud en Nieuw
    • Ontbijt
    • Soep
    • Salades
    • Lunch
    • Diner
      • Vega
      • Vegan
      • Vis
    • Bijgerechten
    • Sauzen, dips & dressings
    • Bij de borrel
    • Smoothie & Drinks
    • Gezond tussendoortje
    • Guilty Pleasures
    • Toetjes
    • Vegan en notenvrij bakken
    • INSPIRATIE: 5x
    • Paasrecepten
  • Food&More
    • Facts
    • Photodiary
    • Reviews
      • Boeken
      • Producten
  • Life
    • Beauty
    • Body
    • Duurzaamheid
    • Home
    • HOND
    • Hormonen
    • Mind
    • Yoga
  • Hotspots
    • Vakantiehuisje in Nederland
    • Alkmaar
    • Almere
    • Alphen a/d Rijn
    • Amsterdam
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
      • Burgers
      • Vega(n)
      • Terassen
      • Italiaans
      • Poké Bowl
      • Rooftops
      • Shared Dining
    • Arnhem
    • Den Haag
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Deventer
    • Eindhoven
    • Enschede
    • Haarlem
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Hoofddorp
    • Leiden
    • Utrecht
      • Burgers
    • Rotterdam
    • Scheveningen
    • Waddeneilanden
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Travel
    • Reistips
    • Argentinië
    • Australië
    • Brazilië
    • Costa Rica
    • Denemarken
    • Duitsland
    • de Filipijnen
    • Engeland
      • Londen
    • Frankrijk
    • Indonesië
      • Bali
      • Java
    • Ierland
    • Italië
    • Mexico
    • Nederland
    • Peru
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje
      • Canarische eilanden
      • Ibiza
        • Ibiza-Stad
        • San Antonio
    • Tsjechië
  • Over
    • Wie zijn wij?
    • Kortingscodes
  • Contact
    • Samenwerken
Je bent hier: Home / Recepten / Bij de borrel / Spinazie-feta bladerdeeghapjes

Spinazie-feta bladerdeeghapjes

27 december 2021 by Robin en Naomi Reageer

Spinazie-feta bladerdeeghapjesSpinazie en feta is een magische combinatie zeker in deze spinazie-feta bladerdeeghapjes. Deze goudbruine, knapperige met spinazie en feta gevulde bladerdeeghapjes zijn makkelijk te bereiden. Serveer dit heerlijke, lekkere en voedzame hapje op een schaal bij de borrel!

NODIG (voor 6 hapjes):

  • 300 gram spinazie
  • 25 gram verkuimelde feta
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 gram gehakte uien
  • 1 theelepel gehakte dille
  • 1 theelepel fijngemaakte knoflook
  • 2 eieren
  • 6 vellen bladerdeeg
  • peper / zout
  • cupcake bakvorm

HOE:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bak de spinazie, uien en knoflook even in een pan tot de spinazie geslonken is.
  • Vermeng de knoflook, olijfolie, dille en ui met de spinazie. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Klop er één ei door.
  • Plaats elk plakje bladerdeeg in een cupcakevorm en vul het met het spinazie mengsel.
  • Vouw het bladerdeeg dicht met de hoeken naar binnen.
  • Kluts het andere ei en besmeer de bladerdeeghapjes ermee.
  • Bak de hapjes 25 minuten in de oven (tot het deeg goudbruin is).

Geniet ervan!

Liefs,

Naomi

Comments

comments

Categorie: Bij de borrel, Kerst & Oud en Nieuw, Paasrecepten Tags: bij de borrel, bladerdeeghapjes, feta, spinazie, vegetarisch borrelhapje

« Filodeegtaartje met ricotta, cherrytomaatjes en basilicumdressing
Bruschetta’s met tomaat en knoflook »

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IK BEN OP ZOEK NAAR…

OVER ROBIN EN NAOMI

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. Wij geloven dat je gezonde voeding nodig hebt om je fit en vitaal te voelen. Voel je je fit & vitaal dan leef je pas écht en kun je de dingen doen die jou gelukkig maken. Wij willen je inspireren en laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hotspots en bestemmingen over de hele wereld. Wij nemen je mee in onze zoektocht naar gezondheid & geluk!

Volg ons

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Shop Food for Skin
Nieuw 300x250
PRIVACYVERKLARING
SAMENWERKEN
CONTACT

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress