Eat Live Travel

Eat well, live happily and travel often

  • Home
  • Recepten
    • Kerst & Oud en Nieuw
    • Ontbijt
    • Soep
    • Salades
    • Lunch
    • Diner
      • Vega
      • Vegan
      • Vis
    • Bijgerechten
    • Sauzen, dips & dressings
    • Bij de borrel
    • Smoothie & Drinks
    • Gezond tussendoortje
    • Guilty Pleasures
    • Toetjes
    • INSPIRATIE: 5x
    • Paasrecepten
  • Food&More
    • Facts
    • Photodiary
    • Reviews
      • Boeken
      • Producten
  • Life
    • Beauty
    • Body
    • Duurzaamheid
    • Home
    • HOND
    • Hormonen
    • Mind
    • Yoga
  • Hotspots
    • Alkmaar
    • Almere
    • Alphen a/d Rijn
    • Amsterdam
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
      • Burgers
      • Vega(n)
      • Terassen
      • Italiaans
      • Poké Bowl
      • Rooftops
      • Shared Dining
    • Arnhem
    • Den Haag
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Deventer
    • Eindhoven
    • Enschede
    • Haarlem
      • Ontbijt & Lunch
      • Dineren
    • Hoofddorp
    • Leiden
    • Utrecht
      • Burgers
    • Rotterdam
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Travel
    • Reistips
    • Argentinië
    • Australië
    • Brazilië
    • Costa Rica
    • Denemarken
    • Duitsland
    • de Filipijnen
    • Engeland
      • Londen
    • Frankrijk
    • Indonesië
      • Bali
      • Java
    • Ierland
    • Italië
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje
      • Ibiza
        • Ibiza-Stad
        • San Antonio
    • Tsjechië
  • Over
    • Wie zijn wij?
  • Contact
    • Samenwerken
You are here: Home / Recepten / Banaan-ei pannenkoekjes

Banaan-ei pannenkoekjes

27 oktober 2017 by Robin en Naomi Leave a Comment

banaan-ei pannenkoekjesNu heb je écht geen excuus meer om je ontbijt over te slaan want vandaag delen we misschien wel het makkelijkste ontbijtje om te maken ever: banaan-ei pannenkoekjes. Je hebt namelijk maar twee basisingrediënten nodig: banaan en ei. Je kunt de pannenkoekjes zo opeten, ze zijn namelijk al lekker zoet, of beleggen met een topping naar keuze.

NODIG:

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • kokosolie/boter

HOE:

  • Prak de banaan en mix met 2 eieren tot een glad beslag.
  • Voeg eventueel een snuf kaneel aan je beslag toe.
  • Verwarm een klontje kokosboter in de koekenpan en Bak de pannenkoekjes tot ze rondom bruin zijn. Bak vervolgens de pannekoekjes kort aan de andere zijde.
  • Je kunt de pannenkoekjes makkelijk warm houden door een bord op een kommetje heet water te zetten en ze af te dekken met aluminiumfolie.
  • Je kunt de pannenkoeken beleggen met verschillende toppings zoals honing of fruit, maar ze zijn van zichzelf al heerlijk zoet.

Liefs,

Robin

Comments

comments

Filed Under: Ontbijt, Recepten Tagged With: banaan, ei, gezond ontbijt, ontbijt

« Gezond ontbijt: Speltpannenkoeken
Smoothie met spinazie, veldsla en perzik »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. Wij geloven dat je gezonde voeding nodig hebt om je fit en vitaal te voelen. Voel je je fit & vitaal dan leef je pas écht en kun je de dingen doen die jou gelukkig maken. Wij willen mensen inspireren en laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hotspots en bestemmingen over de hele wereld. Wij nemen jullie mee in onze zoektocht naar gezondheid & geluk!

Volg ons

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Zoeken

Populair

  • De lekkerste nacho's van Amsterdam 8x de lekkerste nacho’s van Amsterdam
  • lekkerste lunch hotspots van Deventer 5x de lekkerste lunch hotspots van Deventer
  • Arnhem 6x de lekkerste lunch hotspots van Arnhem
  • Ubud hotspots Bali – 15x de lekkerste food hotspots in Ubud
  • Rode paprikasoep met tijm Rode paprikasoep met tijm
Follow my blog with Bloglovin Follow
PRIVACYVERKLARING
SAMENWERKEN
CONTACT

Copyright © 2021 · by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress