Hi lieve lezers. Een ietwat verlate photodiary van ons. Zoals jullie misschien gemerkt hebben stonden de blogs deze week even op een wat lager pitje. We hebben een erg drukke week achter de boeg op werk en stage. Vanaf vandaag zijn we er weer helemaal en zullen we jullie de komende weken gaan verblijden met de meest lekkere kerstrecepten. Afgelopen week hebben wij gegeten bij ons nieuwe favoriete restaurant in Amsterdam: Spingaren. Wauw, hier moet je echt een keer heen, wij zijn fan! Kijk jij mee met onze week in foto’s?
Zondag is oppasdag. Gezellig met lieve River op de bank hangen.
Deze vegan proteïne poeder van Fitshe hebben we gehad om te testen. Maar om eerlijk te zijn vind ik hem helemaal niet lekker. Ik vond het zo vies dat ik het zelfs niet eens kon opdrinken.. Geen aanrader dus..
Heb jij onze vegan kidneybonen brownie al gemaakt? Hij is echt ontzettend lekker en ideaal als verantwoord tussendoortje.
Een leuke selfie van onze gastbloggers Mitzi en Joëlle, vanuit Melbourne!
Maandag ging ik samen met Kaoutar eten bij DasLekker op de Rijnstraat. Ik at deze bietenburger op een speltboterham. Super lekker! Kaoutar had Libanees platbrood met vis en groenten. Ook heel lekker. De blog over deze leuke hotspot komt binnenkort online!
Kaoutar is selfiequeen. Haha, ik kon niet achterblijven!
Heb veel over deze adaptogeen gelezen. Heeft iemand hier ervaring mee?
Zoveel zin in rode kool. Zelf rode kool gemaakt naar recept van 24Kitchen. Lekker met zoete aardappelfriet en een bonenburger uit de airfryer (fan)!!
Vegan bananenbrood bij Mylk. Heerlijk!
Op mijn stage bij Munch Fit Food to go hebben wij heerlijke ontbijtdeals
Sinterklaas avondje! Taaaaarttt!
Gastblogger Anne is weer eens in Deventer bij een leuk lunchtentje!
Heerlijk broodje hummus!
Ik scrolde door mijn Cyprus foto’s en kwam deze tegen. Was ik hier nu maaaaar! Heimwee!
Onze gastbloggers hebben een nieuwe blog geschreven over alle leuke plekjes in …
Bij Munch Fit food to Go kun je sinds kort ook de cold pressed box bestellen
Donderdag is altijd lekker wat halen bij het bedrijfsrestaurant. Een juice met aardbei, komkommer, tomaat en bleekselderij. Lekker!
En een paprikasoepje met boerenbrood met hummus, avocado en groentjes!
Simone heeft weer een toetje gemaakt. Dit keer een speculaas cheesecake. Wie wil het receptje hebben?
Simone en ik hadden samen een klein Sint presentje gekocht voor elkaar. Ik kreeg dit leuke toilettasje van Rituals!
Bijna al mijn huidverzorgingsproducten komen van Lush. Ik ben echt fan van hun fijne producten waar niet zoveel meuk in zit en ook vaak vegan zijn. Als je vijf potten hebt, kun je deze omruilen voor een vers gezichtsmasker. Ik koos Rosy Cheeks. Een heel fijn hydraterend en verzachtend masker!
Als foodie krijg je regelmatig super leuke en mooie pakketjes vol met eten. Dit is een van mijn voorraadlades.
Afgelopen vrijdag was ik met mijn vader naar een lezing van 365 dagen succesvol in de Jaarbeurs in utrecht. Ontzettend leuk!!
Gastblogger Anne was in Keulen op de kerstmarkt!
Ik kreeg ook deze super mooie mok van Le Creuset van Kroon op het Werk. Ben er heel erg blij mee!
Onderweg naar het stadje! Wat een guur weer is het de laatste tijd brrrrr. We gingen shoppen voor wat leuke ondergrondjes om op te fotograferen…
… en om op te warmen zijn we even bij Jackson DuBois gaan zitten. Druk bezig met bloggen.
‘s avonds hebben wij zooo ontzettend lekker gegeten bij Spingaren in Amsterdam. Echt wauw, wat een geweldig restaurant. Tip: neem de beignets van kikkererwten met ras el hanout yoghurt, zooo lekker!
Als vegan heb je hier ook ontzettend veel opties. Wij aten de sticky bloemkool met quinoa en spinazie en de paddenstoelenstoof met parelgort. Echt heerlijk.
Het toetje was abnormaal. We mochten ALLE toetjes van de kaart proeven en ik kan je vertellen, dat is intens veel als je ze bijna in je eentje moet opeten. Robin is vegan en kon 1 van de 6 toetjes eten en de overige 5 waren dus voor mij. De hopjes crème brulée was echt hemels en de chocoladeganache taart ooook. Maar het toetje met gepocheerde peer en saffraan oom was ook zoooo bijzonder en de cheesecake met sinaasappel en bastogne.. ooooh ik kan niet kiezen. Dit was echt toetjeshemel!
Heaven!
Dit is toch hilarisch! Kreeg dit natuurlijk nooit op…
De volgende dag kon ik daardoor nog heerlijk genieten van deze 2 taartjes..
Heb jij onze nieuwe weekchallenge al gelezen? Wij gaan deze week aan de slag met het thema dankbaarheid.
Zondag had ik het feestje van oma die 80 werd!
Met mijn lieve nichtje Femke!
Liefs,
Robin & Naomi
Geef een reactie