Voor Albert Heijn bedachten wij 5 heerlijke smaaktwists met zalmfilet, waaronder deze zalmfilet uit de oven met honing-mosterd rozemarijn saus , maar ook de couscous met zalm in kokos-koriandersaus. Als de schrille rozemarijn op de onstuimige vette vis stuit, slaan ze de harde kantjes van elkaar weg en worden ze een zeer charmant duo. De honing-mosterd dressing maakt dit recept compleet!
NODIG:
- 1 zalmmoot
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels dijon mosterd
- paar takjes verse rozemarijn
HOE:
- Meng de honing, olijfolie en mosterd en wrijf de zalm hiermee in. Laat voor het beste resultaat de vis ongeveer 2 uur marineren in een afgedekte schaal in de koelkast.
- Verdeel wat takjes rozemarijn over de zalm en gaar de zalm in de oven op 180 graden in ongeveer 15 minuten gaar.
Liefs,
Naomi & Robin
Geef een reactie